WIMPER LIFTING

LvL Lashes

 Nieuw en uniek, natuurlijke wimperlifting van LvL LASHES.

Langere, vollere wimpers? Elke vrouw droomt ervan! Maar niet iedereen voelt zich prettig bij Express lashes, oftewel kunstwimpers. Het gevoel dat er ‘iets’ rondom de ogen zit, wordt in sommige gevallen als oncomfortabel ervaren. Daarom hebben wij nu de oplossing voor vrouwen die wel langere, vollere wimpers willen, maar voor wie kunstwimpers geen optie zijn…

Wimperlifting!

Met Wimperlifting van LVL Lashes lift u uw natuurlijke wimpers zonder het aanbrengen van kunstwimpers! Onze unieke behandeling met siliconen pads is geschikt voor elke wimpersoort en lengte. Daarnaast maakt het het gebruik van ‘schadelijke’ wimperkrultangen of mascara overbodig!

Wimperlifting door middel van siliconen pads is niet schadelijk voor uw wimpers en geeft een volledige voeding vanaf de haarwortel! LVL Lashes Wimperlifting is dan ook niet te vergelijken met wimperpermanent, waarbij klemmen of rollers gebruikt worden en snel broze wimpers ontstaan waardoor wimperhaartjes afbreken doordat de haarwortel niet genoeg voeding krijgt. 

 

Wimperlifting is tevens ook te gebruiken bij Wimper-Extensions!

Wimperlifting van LVL Lashes is een behandeling van de eigen wimpers, zonder valse wimpers aan te brengen. De wimpers worden gelift door siliconen pads. Door deze pads kan elk wimperhaartje behandeld worden. Hierbij worden mascara en een wimperkrultang overbodig. LVL Lashes is toepasbaar op alle wimpersoorten, zowel korte als lange wimpers. Met de LVL-techniek worden de wimpers verlengd, om een sprekende blik te krijgen. 

 

Om een nog mooier effect te bekomen...


 

BABOR Sensational Eyes Lash Growth XL Serum 

Het verzorgingssysteem SENSATIONAL EYES biedt effectieve verzorging voor het gevoelige ooggebied.

Lash GrowthXL Serum Serum voor het bevorderen van het groeien van de wimpers met een specifiek peptidencomplex.

Na slechts acht weken zien de wimperharen er steviger, langer en voller uit.

Activeert de groei van de natuurlijke wimperharen voor meer lengte, dikte en volume.

Verdraagzaamheid voor de ogen is klinisch getest. 

Esthétique Nymfe | Moerkerkse Steenweg 344 | 8310 Sint-Kruis | +32 (0)50/35 45 45 | info [at] nymfe [dot] be

Comments