Collageenbehandeling

Zichtbare verbetering van de huid en een afname van de rimpels zijn pas waarneembaar als het product voor een langere tijd in gebruik is. Collageen therapie is geen magie, maar een serieus product die tijd nodig heeft om uw huid ook daadwerkelijk te verbeteren. Hoe lang u de collageen behandeling moet volgen is erg afhankelijk van uw leeftijd, levensstijl en huidtype.

Maar u gaat uiteindelijk zeker resultaat zien.

Op basis van het onderzoek uit Zwitserland (**) zijn er wel een aantal richtlijnen aan te geven: Na 10 behandelingen (ongeveer 2 tot 3 weken) stelde bijna 70% van de gebruikers een duidelijke verbetering van de fijne rimpeltjes in gezicht en decolleté vast. Na 20 behandelingen (ongeveer 5 weken) was dat al bijna 90% en na 30 behandelingen 100%. Na de gehele kuur (ongeveer 30 behandelingen) stelde 88% van de gebruikers een duidelijke verbetering van de diepe rimpeltjes in gezicht en decolleté vast. 97% van de gebruikers was na afloop zéér tevreden over de resultaten.

(*) Bron: Red light therapy for rejuvenation and Anti-Wrinkle by Dr Ernst Smolka July 2009. Based on: The Photobiology of LED Phototherapy by Dr R.Glen Calderhead, MSc, Dr Med Sci FRSM President of SG Biomedical, Japan and Research coördinator at the Japan Phototherapy Laboratory in Tokyo.

(**) Bron: Mon-Amie : onderzoek onder 51 eindgebruikers collageen licht therapie in 2008 in Clinique Piano Zwitserland

Esthétique Nymfe | Moerkerkse Steenweg 344 | 8310 Sint-Kruis | +32 (0)50/35 45 45 | info [at] nymfe [dot] be

Comments