LICHT - Haar positieve invloed...

LED DIODES

LED Licht is een nieuwe, opmerkelijke toevoeging in de behandeling van de huid
Wij worden enorm beïnvloed door de kracht van licht. Denk maar hoe goed u zich voelt op een warme zonnige dag in vergelijking tot de koude winteravonden. De voordelen van lichttherapie zijn wereldwijd erkend in de moderne geneeskunde. De behandeling van huidkanker, baby’tjes met geelzucht en ziektes zoals Seasonal Affective Disorder zijn maar een paar voorbeelden. DelSol™  brengt de weldadige kracht van het licht binnen een veilige, doeltreffende behandeling. U zal ook zien dat de doeltreffendheid van uw behandelingen zullen verbeterd en verlengd worden.

Na een jarenlange studie kwam de NASA tot de conclusie dat een specifieke lichtfrequentie de groei van nieuwe cellen zeer sterk stimuleert. Zij ontdekten ook dat het gebruik van deze speciale lichtfrequentie - tegen zeer hoge snelheid - de huid in staat stelt om versneld collageen aan te maken. Zij pasten deze techniek toe na een ongeval (brandwonden, spieraandoeningen, ...) of na een chirurgische ingreep (littekens, weefselregeneratie, ...). De ontwikkeling van LED behandeling is bij de aanvang van het derde millennium zeer snel vooruit gegaan. 

Wat is DELSOL™ LED? (Ga over de afbeeldingen met de muis-pointer)

DelSol™  LED is een nieuwe technologie voor huidverbetering gebaseerd op zuiver rood LED licht. 

RED LED licht

Het systeem werd ontwikkeld na jarenlang intensief medisch onderzoek.
Het energetische licht gaat tot 5 mm diep in de huid waardoor een verhoogde cellulaire activiteit ontstaat (fotomodulatie). De diverse huidcellen slaan energie op en worden optimaal gestimuleerd om nieuwe collageen en elastine aan te maken. Na enkele behandelingen is een opmerkelijke huidverbetering en huidverjonging waarneembaar.

Hoe werkt het?

Het zuivere zichtbare rood led stimuleert de diepere huidlagen en maakt gebruik van de natuurlijke lichaamsprocessen om de huidveroudering tegen te gaan. Er ontstaat een fotobiochemisch proces, te vergelijken met de fotosynthese in planten, waarbij de diverse huidcellen energie opnemen en optimaal gestimuleerd worden om nieuwe collageen en elastine aan te maken.

Is het veilig?

De wetenschappelijk ontwikkelde lichtbron bevat geen schadelijk UVA- of UVB- licht. De lichtbron van DelSol™  wordt reeds meer dan 15 jaar gebruikt in de dermatologie en oncologie voor de behandeling van niet-melanome huidkanker. Deze behandelingen resulteerden niet alleen in de bestrijding van de kankers maar ook in een duidelijke huidverjonging. Het staat wetenschappelijk vast dat het Led licht van DelSol de huid gezonder maakt en volkomen veilig is.

Indicatie?

Elk huidtype en bijna elk huidprobleem heeft baat bij DelSol™  behandelingen en er is geen leeftijdsgrens.

Toepassingen:

Huidverslapping
Rimpels
Hydratatieverhogend
Zonbeschadiging (ook verse zonnebrand)
Huidirritatie
Verwijde poriën
Wondheling - Littekens
Acné
Psoriasis
Pigmentvlekken - Melasma
Couperose - Rosacea
Vitiligo
Afremming van de afbrekende werking (collagenese) van de MMP enzymen
Versterkt de werking van producten
Pijnbestrijding

Het resultaat naar huidverjonging toe:

− Rimpels en lijntjes vervagen of verdwijnen
− De vochtbalans verbetert
− Couperose en pigmentvlekken verzachten
− De poriën verkleinen
− De huid wordt gladder en een geïrriteerde huid wordt weer gezond
− De spankracht en de elasticiteit van de huidstructuur verbetert, met een duidelijke versteviging en lifting van de huid als gevolg.

DelSol™  LED is volkomen veilig, voelt aangenaam en ontspannend aan en kan op alle huidtypes worden toegepast, het ganse jaar door.

Onmiddellijk zichtbaar resultaat?

De eerste effecten die u zal zien zijn een egaler en zachter huidbeeld en dit reeds na de eerste behandelingen. Na het volgen van een kuur zal de klant nog een verbetering in strakheid, helderheid en egaliteit vaststellen. U zal ook een verzachting zien van fijne lijntjes en rimpels.

CONCLUSIE DelSol™ LED systeem

DelSol™  LED lichttherapie is een veilige, aangename en effectieve huidbehandeling die geschikt is voor alle huidtypes en voor alle leeftijden.

Het heilzaam licht bewerkstelligt een natuurlijk proces van herstel, en veegt de sporen van huidveroudering en van zonbeschadiging uit. LED lichttherapie is de toepassing van lichtenergie op de huid voor therapeutische doeleinden. Het licht lokt een natuurlijke fotobiochemische reactie uit, te vergelijken met de fotosynthese van planten.

Het staat wetenschappelijk vast, dat rood/infrarood LED licht wondheling bevordert, de celdeling stimuleert, de natuurlijke hydratatie verbetert, de cellen energie laat opslaan en stimuleert om nieuwe collageen te produceren – het fundament van een gezonde en mooie huid.

Blauw LED licht

 BLUE LED licht

Vernietigt de p. acnes bacteria, die verantwoordelijk is voor de vorming van acné. Blauw licht in combinatie met rood/infrarood LED licht, geeft een opmerkelijke verbetering van actieve acné en van acnélittekens.

Resultaat na 7 HydraFacial / LED behandelingen!

VOOR EN NA...

Voor en na 7 Hydrafacia / LED behandelingen

NASA onderzoek naar LED

Esthétique Nymfe | Moerkerkse Steenweg 344 | 8310 Sint-Kruis | +32 (0)50/35 45 45 | info [at] nymfe [dot] be

Comments