HYDRAFACIAL™

DE ANTI-AGE REVOLUTIE VOOR HET GEZICHT

Jong, stralend en gezond. Zo voelt uw huid na de behandeling met de multifunctionele Vortex™-technologie. Deze all-in-one methode combineert peeling, extracties en dermale insluizing van antioxidanten, vitamines en hyaluronzuur. En dit dan nog eens gecombineerd met koud licht en lymfedrainage.

Met meer dan 6.000 toestellen over heel de wereld wordt er iedere 56 seconden een HydraFacial™-behandeling uitgevoerd. 

HOE WERKT HYDRAFACIAL™

De HydraFacial™ peeling procedure verzorgt uw huid grondig door reiniging, exfoliatie, extractie en hydratatie. Aan de hand van Vortex-Fusing™, die zorgt voor insluizing van antioxidanten, peptiden, zuren en hyaluronzuur, wordt dit effect tegelijk nog eens versterkt. Het staat 3 trappen boven de voorbijgestreefde microdermabrasie. De HydraFacial™ is een niet-invasieve, niet-chirurgische behandeling die onmiddellijk resultaat geeft zonder oncomfortabel gevoel. De behandeling is verzachtend, hydraterend, irriteert niet en onmiddellijk doeltreffend. 

VORTEX-FUSION™

De filosofie is om niet enkel het zicht van de huid te beteren, maar vooral om de huid maximum te herstellen. Een levensstijl die door maandelijks onderhoud de beste resultaten behaalt. Opgevolgd met de producten voor thuisgebruik, de Daily Essentials™, behoudt de behandeling niet enkel zijn sublieme resultaat maar gaat herstel van de huid eens zo snel. Artsen en specialisten zorgen ervoor dat de juiste behandeling wordt gebruikt voor ieder huidtype. Een gepersonaliseerde behandeling die uiterst pijnloos is en onmiddellijk resultaat geeft. HydraFacial™ is niet enkel snel en doeltreffend, het geeft uw huid opnieuw een jeugdige en gezonde look.

Met iedere behandeling worden nieuwe HydroPeel™-tips gebruikt. De tip heeft meerdere schuurkanten om de huid uitvoerig en gelijkmatig te peelen. De unieke spiraalvorm van de Vortex-Fusion™ creëert een draaikolkeffect om onzuiverheden los te maken en om tegelijk de huid te hydrateren en te voorzien van krachtige antioxidanten en actieve bestanddelen. 

STAP 1 - 5

 

  

WAAROM HOLLYWOOD GEK IS VAN DE HYDRAFACIAL™

"Er zijn zoveel redenen waarom ik van deze behandeling houd...vertelt Chloe Melas in haar artikel op Hollywood 4 Life.

"Het reinigt je huid en zuigt alle afvalstoffen uit je poriën. Het toestel peelt je huid terwijl het de onzuiverheden verwijdert. Het is veel doeltreffender dan andere, pijnlijke manuele extracties en alle dode huidlagen zijn meteen weg!

De HydraFacial™ laat je huid gehydrateerd achter. Wanneer ik een gelaatsverzorging heb gehad voelt het alsof mijn huid uitgedroogd is van de peelings en scrubs. Met deze behandeling is dat niet het geval en ik  kan bovendien onmiddellijk mijn make-up weer aanbrengen.

Het is een supersnelle behandeling. De HydraFacial duurt slechts 15 minuten, maar het zijn de geweldige massages die het langer kunnen maken. Als je wilt kan je snel voor een behandeling gaan tijdens je middagpauze.

Dit is het geheim wapen van de sterren met een perfecte huid, en nu heb jij die mogelijkheid ook!"

 

HYDRAFACIAL™ - DE BEAUTYBOOSTER!

Nooit eerder was de vraag naar een jonger uiterlijk zo groot als de laatste decennia.

Chirurgische facelifts zijn “in”. Deze verbeteren de contour van het gelaat, maar de kwaliteit van de huid verbetert niet door een facelift! In geval van sterke rimpelvorming zal een arts tegenwoordig eerder een huidvernieuwende peelingbehandeling voorstellen dan een facelift.

Door het wegnemen van de bovenste huidlagen komt een nieuwe en gladdere huid te voorschijn. Hiervoor wordt een chemische peelingstof, een afbladerende laserbehandeling, of een dermabrasie behandeling (afslijping) toegepast. Dergelijke behandelingen zijn ingrijpend en kennen een lange herstelperiode. Omwille van de neveneffecten werd jaren geleden een zachtere peelingmethode ontwikkeld, namelijk microdermabrasie. Hierbij wordt de huid als het ware gezandstraald met aluminiumkristallen. Het nadeel hierbij is echter het vochtonttrekkende effect, wat kan leiden tot deshydratatie en irritatie van de huid.

HYDRADERMABRASIE met de gepatenteerde HydraFacial™ is het perfecte antwoord op de vraag naar huidvernieuwing en huidverjonging zonder nadelen. In amper drie jaar tijd veroverde HydraFacial™ in Amerika de markt en won de fel begeerde medical/aesthetic Award: “The best of the best”.

HydraFacial™ peeling:

HydraFacial™ peelt de huid met hydraterende serums die onder vacuüm de bovenste huidlagen schoonspoelen, de dode huidcellen en de huidonzuiverheden verweken en wegzuigen. Bovendien wordt tegelijk de huid optimaal gehydrateerd.

HydraFacial™ transdermale productinfiltratie:

Na de peeling krijgt de huid een tweede behandeling met de HydraFacial™. De diepere, levende lagen van de huid krijgen een infuus met een cocktail van vitamines en andere anti-oxydanten. Van de antioxydanten werd een lange termijn activiteit én huidvernieuwing tot in de lederhuid wetenschappelijk aangetoond.

INTRODUCTIE

HydraFacial™ is geschikt voor alle huidtypes en is bijzonder aangewezen bij:

• Vermoeide en vale huid

• Gedehydrateerde en gevoelige huid

• Rijpere huid met verslapping

• Rimpels, lijntjes, kraaiepootjes

• Pigmentvlekken•

 Littekens en acnélittekens

• Een door de zon beschadigde huid

• Rokershuid

• Oedeem onder de ogen

• Grove poriën, mee-eters

• Onzuivere en acné huid

• Pré en post operatieve ingrepen

• Striemen

Voorzorgen:

Na de behandeling, en tot 48u na de behandeling, dient de huid beschermd te worden tegen zon en UVstraling.

Een zonnecrème met minstens beschermingsfactor 15 is aanbevolen.

Resultaat:

Na één enkele HydraFacial™ behandeling ziet de huid er reeds stralend en gladder uit. De huid oogt jaren jonger, gladder en steviger. Voor de behandeling van acné, littekens en striemen wordt een aangepast behandelschema gevolgd, afhankelijk van de indicatie.

Hydratatie is het fundament voor een gezonde, stralende huid.

HydraFacial™ komt tegemoet aan de basisbehoefte van de huid: hydratatie en huidvernieuwing zonder agressie of irritatie!

Deze, door tal van vooraanstaande dermatologen aanbevolen techniek, kent enkel voordelen en is geschikt voor elk huidtype van elke leeftijd.

Esthétique Nymfe | Moerkerkse Steenweg 344 | 8310 Sint-Kruis | +32 (0)50/35 45 45 | info [at] nymfe [dot] be